Blakstad Rideklubb ønsker velkommen til små og store ryttere som ønsker å utvikle sine ferdigheter innen hestesporten i et trygt og stimulerende miljø. Vi samarbeider tett med Stall Blakstad i Asker og disponerer rideanlegg og møtelokaler der.

Vi er også så heldige å ha eldre erfarne konkurranseryttere med! Disse er flotte forbilder og til stor inspirasjon for de yngre.

På nettsidene ønsker vi å dele informasjon om våre aktiviteter og om hvordan du kan komme i kontakt med oss eller melde deg inn i vår flotte rideklubb. Sjekk ut lenkesamlingen ovenfor.

Velkommen til Blakstad Rideklubbs hjemmeside

Se bilder fra
DistriktsstevnetBilder/Sider/Dstevne0910.html

Blakstad Rideklubb

Publisert av Victoria Nilsen · 20. april kl. 13:37 ·

Aili Katarina Jernsletten med Pamelas Abigail xx, vant klassen LC hest på hønefoss i helgen!! Ekvipasjen ble også sammenlagt vinner av BRYK vintercup, i LC hest. Vi gratulerer!!

Blakstad Rideklubb har lagt til 19 nye bilder.

Publisert av Øivind Øxz · 20 t ·

Noen bilder fra vårens vakreste eventyr på Blakstad - Vårstevnet 2016. Masse idrettsglede, rekorddeltakelse og gode sportslige resultater på for mange årets første utestevne! Feelgood !!!

Blakstad Rideklubb har lagt til 3 nye bilder.

Publisert av Øivind Øxz · 21 t ·

Vi gratulerer Lars og Linn etter helgens Lands-og Elitestevne på Epona!